Hur kommer det sig att alla kinaresturanger alltid har polkagrisar i kassan som kunderna får ta av efter maten. Det vanligaste är väl att man kasnke känner ett litet sötsug efter en måltid, men en polkagris är väl inte direkt söt i smaken. Jag tycker dock det är hur fest som helst med 3-4 karameller efter maten. Man får som en fräsh känsla i munnen. Så det är ju positivt iaf.
Men det förklarar fortfarande inte saken, varför just polkagrisar. Är det någon traditionell grej eller, har man polkagrisar på resturanger även i kina? För det är ju just kinaresturangerna i stan som bjuder just på den sortens karameller. Det är ju inte som att man glider in på O'learys, Kocks, Olivers, Max eller McDonalds och får en karamell efter maten. Nä, det är bara tack och hej och välkommen åter. Ja, jag vet vad ni tänker Max och McDonalds går inte under samma klass resturang som dom övriga jag nämnde men jag hade som bara ett flyt när jag skrev.
Men är det någon som vet vad som ligger i grunden till polkagris mysteriet får man gärna dela av med sig. Nu ska jag och skäma ut mig på bowlingen, kasnke köper en påse polkagrisar också vem vet.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar